Left Fortsett å handle
Din ordre

Du har ingen produkter i din handlekurv

Gjør vinen mer smakfull:
149,00 kr 169,00 kr
149,00 kr 169,00 kr

Ingen tilfeldigheter, bare hemmeligheter

Å utvikle råstoff for hjemmelaging av vin, er en lang og detaljert prosess. Utgangspunktet for Vinklubbens viner er alltid førsteklasses druekonsentrater. Ved hjelp av bred kunskap, gode neser og kyndige smaksløker utvikles disse så til råstoff for viner som du lett kjenner igjen karakteren på.

Alt druekonsentrat som benyttes som base for våre viner er ekte vare. Konsentratet kommer direkte fra vingårdene og legges på tanker for videre utvikling og bearbeiding. Selve tilsmakingsprosessen pågår i minst ett år, noen ganger opp til to år, før vi er fornøyd med resultatet.

Lune hemmeligheter
For å styre smaken på vinråstoffet i ulike retninger, tilsettes forskjellige rene frukt- og druekonsentrater. Men dette er vitenskap for spesielt innvidde og oppskriftene voktes som statshemmeligheter.

Vinleggerens beste venn
Et godt råd til alle vinleggere, er å alltid bruke oechslevekt. Me den måler du restsukkerinnholdet i vinen og kan styre den i akkurat den retningen du ønsker. Dessuten kan du beregne hvor stort alkoholinnhold du får ved å dele gradene på oechslevekten (°OE) med 7,5 før gjæringen begynner. Går du ut fra +80, får du alrså 80:7,5 = 10,7%.

Godt-humør-vin?
Noen har én favorittvin og holder seg til den, mens andre velger vin ut fra situasjon, meny, årstid og humør. Som medlem i vinklubben Scala er det enkelt og rimelig å smake seg frem til noen yndlingsviner - ned i under 10 kroner pr. flaske! Dessuten er det ekstra hyggelig å ha litt å velge mellom nå som vi går mot sommer og lyse utekvelder. Kanskje en munter og lett vin kunne passe? Pluss en lettere filosofisk? Og selvfølgelig en søt og romantisk...

Legg igjen en kommentar

NB: Kommentarer må bli godkjent før de blir publisert.