0 varer

Du har ingen varer i handlekurven

Vinklubben Scala

Telefon : 23141570 (man-fre 09:00-14:00)
Tilbake til forrige side

Zoom Komplett Gjærsett

Klikk på bildet for å se stort bilde

Komplett Gjærsett

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: Utsolgt

Komplett Gjærsett

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 89,00

Spesialpris: kr 69,00

Fransk hvitvin Chablis

Detaljer

Det du trenger for de aller fleste viner av egen frukt og bær. Se oppskriftene for å se hva som skal tilsettes for hver enkelt vin.
Inneholder :
• Vingjær for bordvin/hetvin
• Gjærnæring
• Gjærstopp
• Kiselsol
• Gelatin
• Pektolase (Enzym)

Fremgangsmåte for blåbærvin: Stilkene fjernes, og bærene plasseres i en passende plastbeholder. Knus med en tresleiv, tilsett 12 liter vann og 2 knuste svoveltabletter. Dekk til og vent i 24 timer. Tilsett vingjær og gjærnæring. La dette gjære i fire dager med daglig omrøring. Deretter siles vinen over i vinbøtte med gjærlås og gjæres ferdig (omtrent en måned ved 24°C), til det er mer enn et minutt mellom boblene i gjærlåsen. Stikk om opp i en ren vinbøtte, fyll opp med kaldt vann til du har 23 liter og tilsett 1 knust svoveltablett samt gjærstopp. Etter 4-5 dager stikkes vinen så om, denne gangen til en glassballong. Modnes med omstikkinger hver fjerde måned i minst et år. Deretter søtes vinen etter smak. Prøv først med en kilo sukker.

Tilleggsinformasjon

Varekode h101
Sødme
Oechslevekt
Serveringstemperatur
Antall liter

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelser. Vennligst, log in or register

Etiketter

Vi har etiketter for de fleste viner. Se her
Produktbeskrivelse

Detaljer

Det du trenger for de aller fleste viner av egen frukt og bær. Se oppskriftene for å se hva som skal tilsettes for hver enkelt vin.
Inneholder :
• Vingjær for bordvin/hetvin
• Gjærnæring
• Gjærstopp
• Kiselsol
• Gelatin
• Pektolase (Enzym)

Fremgangsmåte for blåbærvin: Stilkene fjernes, og bærene plasseres i en passende plastbeholder. Knus med en tresleiv, tilsett 12 liter vann og 2 knuste svoveltabletter. Dekk til og vent i 24 timer. Tilsett vingjær og gjærnæring. La dette gjære i fire dager med daglig omrøring. Deretter siles vinen over i vinbøtte med gjærlås og gjæres ferdig (omtrent en måned ved 24°C), til det er mer enn et minutt mellom boblene i gjærlåsen. Stikk om opp i en ren vinbøtte, fyll opp med kaldt vann til du har 23 liter og tilsett 1 knust svoveltablett samt gjærstopp. Etter 4-5 dager stikkes vinen så om, denne gangen til en glassballong. Modnes med omstikkinger hver fjerde måned i minst et år. Deretter søtes vinen etter smak. Prøv først med en kilo sukker.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode h101
Sødme
Oechslevekt
Serveringstemperatur
Antall liter
Produkttagger

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelser. Vennligst, log in or register

Ekstra

Etiketter

Vi har etiketter for de fleste viner. Se her
Flipbook
GRATIS vinsett

Rød druekonsentrat